Sildajazz – Terraplane med Bjørn Berge

Terraplane spiller elektrisk blues influert av artister som T-Bone Walker, Freddie King, T-Birds m.fl og er drevet fram av gitar, piano og munnspill. Her blir den gamle spillestilen holdt... Les mer

Terraplane spiller elektrisk blues influert av artister som T-Bone Walker, Freddie King, T-Birds m.fl og er drevet fram av gitar, piano og munnspill. Her blir den gamle spillestilen holdt i hevd av Roald M Holmstrøm og verdensnavnet Bjørn Berge på gitar, mens Arnt Ove Kvernenes river og sliter i tradisjonene og tilfører et moderne uttrykk med sin originale måte å traktere munnspillet på. Selv om røttene ned i bluesjordmonnet er lange og friske, så er dette helt støvfri musikk. Duggfrisk og energisk! Akkurat slik vi liker det. Kompet er bunnsolid og består av Vidar Støyva som behersker denne stilen bedre enn de fleste og Geir Jørgensen har stålkontroll på bassen. Roald og Arnt Ove tar seg også av vokalen.

Denne spilleglade musikergjengen har lang fartstid, så det skal ikke stå på rutinen når TERRAPLANE fyller teltet utenfor Maritim!

Arena: Maritim Telt