Sildajazz – The Sinatra Songbook

Publikumsfavorittene The Sinatra Songbook har rukket å fylle 20 år! Med kanskje Norges aller fremste crooner Ingar Kristiansen i front, er dette et helproft band som oser av kvalitet... Les mer

Publikumsfavorittene The Sinatra Songbook har rukket å fylle 20 år! Med kanskje Norges aller fremste crooner Ingar Kristiansen i front, er dette et helproft band som oser av kvalitet og klassisk eleganse.  Bandet tar utgangspunkt i musikken til de største mannlige jazzvokalistene på 1950- og 60-tallet, og vet hvordan man underholder et publikum. Aldri en konsert korrekt antrekk og glimt i øyet!

I 2003 spilte The Sinatra Songbook to konserter med Kringkastingsorkesteret som ble vist på NRK. Senere har det blitt samarbeid med flere symfoniorkestere, og flere kritikerroste utgivelser. Gruppen har siden 1999 spilt en rekke konserter på klubber, kulturhus, festivaler og for utallige lukkede selskap rundt omring i vårt langstrakte land.

Det allsidige bandet fortolker den rike amerikanske vokaljazztradisjonen på sin egen måte, og evner å fornye ca. 100 av de udødelige sangene til komponister som Gershwin, Porter, Weill, Mancini, Rogers & Hart. Vi gleder oss til en kveld sammen med ypperlige musiker og dette uslitelige materialet i Maritim Hall!

Ingar Kristiansen – vokal
Per Husby – piano
Håvard Fossum – tenorsax
Roy Nikolaisen – trompet
Stig Hvalryg – bass
Torstein Ellingsen – trommer

Arena: Maritim Hall