Sildajazz – Timbuktu & Damn!

Dette blir en konsert for historiebøkene! Det er bare å spenne seg fast og pusse danseskoene når Timbuktu og Skandinavias tøffeste åttemannsorkester Damn! inntar scenen. Svingende skånefunk og hip... Les mer

Dette blir en konsert for historiebøkene! Det er bare å spenne seg fast og pusse danseskoene når Timbuktu og Skandinavias tøffeste åttemannsorkester Damn! inntar scenen. Svingende skånefunk og hip hop med hits som ”Dansa”, ”Alla vill till himmelen”, Det lukter røk” og ”Det løser seg» burde være en sikker vinner for vårt publikum!

Jason Diakité, bedre kjent som Timbuktu, er en av Skandinavias mest populære artister og en av Sveriges største hiphop artister gjennom tidene.  Han har gitt ut rundt 10 album, blitt tildelt gull- og platina plater, vunnet 8 Grammy Awards og 4 P3 Gold Awards.

I 2016 debuterte Jason som forfatter med familie biografien «A Drop of Midnight». Boken, som har over 100.000 solgte eksemplarer ble i 2017 ble satt opp på scenen i Stockholm og Malmö og har vært en suksesshistorie fra start til slutt.

Samarbeid med bandet det energiske bandet Damn fyller 20 år i sommer, og når stadig nye høyder. I 2018 slapp de albumet «Kærlekens Blandband» et opptak av fantastiske live opptredener den sommeren. Endelig kommer Timbuktu og Damn! til Haugesund!

Arena: Maritim Hall
Aldersgrense: 18 år – info om vergeordning kommer.
Free seating/stående