Skatten på Sjørøverøya – Haugesund Barne- og Ungdomsteater

O'hoi matroser! Hiv anker, kast loss og bli med oss på jakten etter Kaptein Flints berømte skatt i Haugesund barne- og ungdomsteaters oppsetning av "Skatten på Sjørøverøya"! Jim, Emma og vennene... Les mer

O’hoi matroser!

Hiv anker, kast loss og bli med oss på jakten etter Kaptein Flints berømte skatt i Haugesund barne- og ungdomsteaters oppsetning av «Skatten på Sjørøverøya»!

Jim, Emma og vennene deres kommer over et mystisk kart og legger ut på tokt for å finne gamle Kaptein Flints skatt som alle trodde var forsvunnet for godt. De får med seg gode hjelpere langs veien, men hvem vet; Er alle like gode? Det kan tross alt luske sjørøvere som også kjenner historien om Flint rundt enhver sving…

Bli med oss i Festiviteten og gled deg over et underholdene sjørøvereventyr med masse flott musikk. Og som alltid ved store oppsetninger av Haugesund barne- og ungdomsteater er musikken fremført av live band på scenen.

Over 95 barn og ungdom gleder seg til å fremføre musikalversjonen av den klassiske historien «Skatten på Sjørøverøya» for deg.

Manus: Hans-P. Thøgersen
Musikk: Svein Gundersen
Konsepsjon: Ole H. Gudim Lundberg
Forlag: Nordiska ApS

Spilletid: 1 time og 50 minutter inkludert 20 minutters pause

Anbefalt fra 4 år