Sofaprat med sentralbanksjefen – arr. Haugesund Sparebank

ARRANGEMENTET ER FULLTEGNET MEN DET VIL BLI STREAMET PÅ HAUGESUND SPAREBANK SINE FACEBOOK SIDER Velkommen til SOFAPRAT med sentralbanksjefen. Bli med når vi i Haugesund Sparebank får besøk av Øystein... Les mer

ARRANGEMENTET ER FULLTEGNET MEN DET VIL BLI STREAMET PÅ HAUGESUND SPAREBANK SINE FACEBOOK SIDER
Velkommen til SOFAPRAT med sentralbanksjefen. Bli med når vi i Haugesund Sparebank får besøk av Øystein Olsen og Geir Øivind Nygård og skal diskutere hva koronakrisen har å si for norsk økonomi.

Konferansier Siri Lill Mannes vil lede oss gjennom kvelden. Her møter du lokale og engasjerte deltakere i en spennende paneldebatt, det vil bli underholdning med Vidar Hansen. Fra den populære matvogna The Strand blir det servert sliders og nydelige kaffe fra kafevogna til Carlos.

Med oss i panelet denne kvelden har vi: Bernt Jæger (Haugaland Næringsforening) / Leif Johan Sevland (Haugaland Næringspark) / Ingrid Heradstveit Guddal (Hydro Karmøy) / Karoline Sjøen Andersen (Stortingskandidat)

Dette blir en spennende og lærerik kveld du ikke vil gå glipp av! Vi gleder oss.

Arrangementet er gratis, men du må hente ut billett i Festivitetens billettsystem pga antallsbegrensing og covidrestriksjoner. Det er maks 2 billetter til hver kjøper.