Søfteland og Kokai Bigband-night// Teaterkafeen

En storband-konsert med to av landets mest erfarne musikalskuespillere. Her får du noen av deres største favoritter fra en lang tradisjon med standardlåter og storband-hits. Kanskje får du også en... Les mer

En storband-konsert med to av landets mest erfarne musikalskuespillere. Her får du noen av deres største favoritter fra en lang tradisjon med standardlåter og storband-hits. Kanskje får du også en og annen showstopper fra musikalenes verden?

Sammen med Haugaland Storband

 

Andrè Søfteland har de siste årene hatt hovedroller som Jean Valjean i Les Miserablés og Anatolij i Chess på Folketeateret, Sivert i Hellemyrsfolket og Tevje i Spelemann på taket ved den Nationale Scene. Søfteland medvirket også i Kristin Lavransdatter og som Karl Oscar i Norgespremieren på Kristina fra Duvemåla ved Bømlo Teater. 

 

Lene Kokai Flage har medvirket i, og hatt bærende roller i flere av landets største scenekunstproduksjoner. Du kan blant annet ha sett henne som Gloria i Flashdance, eller Lorraine i Jersey Boys på Chateau Neuf, som Baronesse Elsa Schräder i The Sound Of Music eller i den kvinnelige hovedrollen Lena i Så som i himmelen. På Haugesund Teater kan du ha sett henne i Jesus Christ Superstar eller som Sandy i Grease.

 

Sammen har Lene og Andrè spilt tittelrollene i musikalen Albert og Leonie i Odda, og det er med dette samarbeidet som bakteppe at de nå har satt sammen en storbandkonsert, med noen av sine største favoritter innen sjangeren.