VIDAR JOHNSEN i 50 – Sommerteltet To Glass

Vidar Johnsen har i 3 tiår vært ansett som en av landets aller største og mest spennende stemme samtidig som han er en unik tekstformidler og låtskriver. Bli med på... Les mer

Vidar Johnsen har i 3 tiår vært ansett som en av landets aller største og mest spennende stemme samtidig som han er en unik tekstformidler og låtskriver.

Bli med på hans enestående og fasinerende musikalske reise fra hans enorme suksess som frontfigur i VAMP (1999-2007), som den ene halvdelen av den svorske suksessduo’n Vidar Johnsen & Peter Norberg (2007-2010) samt hans solokarriere som for alvor satte fart da hans første single som soloartist Inn i mitt liv kom ut i 2012.

Det sies at det er umulig å kjede seg på en Vidar Johnsen konsert. Humørfylt, passe uhøytidelig, glimt i øyet, selvironisk, tilbakeblikk og gode historier blandet med sterke og store musikalske øyeblikk. Det er det Vidar Johnsen handler om. Her kommer det hits på rad og rekke og vi kan nevne noen få klassikere som Månemannen, Fuglane vett, Den Morgenen, Tir N’a Noir, Duetten, Inn i mitt liv, Skjebnens ironi, På Vift, Evelina. Med over 15 000 000 streams og mer enn 600 000 fysisk solgte album er det hevet over en hver tvil at Vidar Johnsen er blant våre aller største norskspråklige artister gjennom tidene .