Stand Up HGSD – Christer Torjussen//Hanna Klingberg/Gunn Johannessen

Stand Up HGSD er tilbake etter en start med utsolgte hus hele våren 2022. Foajeen i Festiviteten Konserthus blir omgjort til en intim klubbscene der du kan oppleve klassisk... Les mer

Stand Up HGSD er tilbake etter en start med utsolgte hus hele våren 2022. Foajeen i Festiviteten Konserthus blir omgjort til en intim klubbscene der du kan oppleve klassisk stand-up-stemning sammen med gode venner.

Christer Torjussen
Etter over 20 år på den norske humorscenen og flere kritikerroste forestillinger på merittlisten, har Christer Torjussen innsett at han ikke blir særlig yngre.

Hvordan skal man være når man har bikket en viss alder? Hva nå? Har man blitt særlig klokere? Hva skal man gjøre med tiden man har igjen, og hvorfor? Selvironi er Christers varemerke og han elsker å få deg til å le av egne feil og mangler. Klassisk standup slik standup skal være!

Hanna Klingberg
Jobber til vanlig som manusforfatter i NRK P3. Har vært tekstforfatter og instruktør for tre skolerevyer i Oslo (de to første fikk terningkast 6 i Aftenposten) og en studentrevy i Volda. Har regissert tre teaterstykker. Bachelor i Drama &Teater, samt mastergrad i journalistikk. Driver med stand-up, revy og sang.

 

Gunn Johannessen

Gunn Johannessen var virkelig på hjemmebane da hun nylig hadde premiere på sitt nye show, «Litt Pippi». En fullsatt Holmen Brygge lot seg underholde av Skudenes-komikeren som på sedvanlig ærlig vis la ut om skilsmissen, helsa og hva hun frykter i hverdagen. Nå kaster hun seg ut på standup scenen her i  Festiviteten