Stand Up HGSD – Henrik Overaa Bjørnson//Laurits Lundgaard

Stand Up HGSD er tilbake etter en start med utsolgte hus hele våren 2022. Foajeen i Festiviteten Konserthus blir omgjort til en intim klubbscene der du kan oppleve klassisk... Les mer

Stand Up HGSD er tilbake etter en start med utsolgte hus hele våren 2022. Foajeen i Festiviteten Konserthus blir omgjort til en intim klubbscene der du kan oppleve klassisk stand-up-stemning sammen med gode venner.

Henrik Overaa Bjørnson
Henrik Overaa Bjørnson er en komiker stappfull av sjarm, energi og inkluderende humor. Han har underholdt på små og store standupscener i ti år og er et fast innslag på Latters Klubbscene, både som standup’er og konferansier. Sammen med Halvor Johansson og Olav Svarstad Haugland er han programleder for den populære morgensendingen ”Stå Opp” på Radio Rock.

Henrik står også bak sommershowsuksessen i Ålesund, som har blitt belønnet med terningkast 5 hele to ganger. I tillegg har han vært ansatt på Teatret Vårt i Molde og driver en egen standupklubb i hjembyen.

Laurits Lundgaard
Laurits Lundgaard, fra sesong 3 på Latter Live, der klippet hans nå er sett over 1,4 millioner ganger. Kommer fra Sarpsborg, og med en sånn fødselsattest følger det tydeligvis med en hel container av sjølironi og et perspektiv på omverden vi andre ler oss i hjel av. Punchene er klemt tett sammen og tas på kornet. Han er med å drive standupklubbene i Sarpsborg, Fredrikstad og Moss, og reiser ellers rundt i hele landet og opptrer.