STAND UP HGSD – JONNA STØME – FRIDA HOMLUNG

Siden han debuterte som standupkomiker for nesten tjue år siden har Jonna elsket å stå på scenen og publikum har elsket ham fra første stund. Han har en uimotståelig... Les mer

Siden han debuterte som standupkomiker for nesten tjue år siden har Jonna elsket å stå på scenen og publikum har elsket ham fra første stund. Han har en uimotståelig sjarm, et smittende smil og en unik evne til å finne stor humor i bittesmå hverdagslige ting.

I 2010 ble Jonna nominert til Komiprisen for forestillingen «Fargerikt faenskap». Året etter var han en del av publikumssuksessen «HumorGalla», med blant annet Thomas Giertsen og Espen Eckbo på Latters hovedscene. Siden da har han vært med på flere versjoner av både Julelatter og Sommerlatter og underholdt på små og store scener og arrangementer over hele Norge.

 

Frida jobber som komiker, skuespiller og manusforfatter. Med sin underfundige og originale stil, har hun posisjonert seg som en spennende, up and coming komiker det er verdt å følge med på!

Hun har fått folk til å le på standup-scener som Nieu og Latter, i tillegg til festivaler og arrangementer i hele landet.

I TV-ruta har hun vært å se i seriesuksesser som “GYM”, “Visning”, “Side om side”, “Hvite gutter”, “Flus”, “Olympiatroppen” og “Kasko”. Hun har vært med i to sesonger av “Latter Live”, og i tillegg skrevet og spilt hovedrollen i to egne humorserier for NRK: “Dyrebestevenner” og “Gunn tar kampen”. I 2022 spilte hun en av to hovedroller i den Amanda-prisvinnende kortfilmen “Observasjon”.