Stand Up HGSD // Mamov – Sørskår – Krokås

Festiviteten lanserer Stand Up HGSD Torsdagskvelden blir fortsatt humorkvelden i Festiviteten. Vi inviterer til en kveld med avslappet stemning, mulighet til å få noe godt å drikke i baren og... Les mer

Festiviteten lanserer Stand Up HGSD

Torsdagskvelden blir fortsatt humorkvelden i Festiviteten. Vi inviterer til en kveld med avslappet stemning, mulighet til å få noe godt å drikke i baren og unge standup-talenter i fri utfoldelse.

Ahmed Mamow
Ahmed er en selvlært standup-komiker som på få år har etablert seg som en av de største nye talentene i norsk humorbransje.Han har stått på de største og de minste scenene i Norge, og har opparbeidet seg et rykte som både komikernes og publikums favoritt.

Ahmed har en god erfaring på scenen og har gjort i om lag 450 sceneopptredener. Dette inkluderer soloshowet ‘Voksen’ som han fremførte på humorfestivalen Crap åppå park, i tillegg til en norgesturné.

Knut Sørskår

Knut Sørskår debuterte på standup scenen i Oslo august 2021. I løpet av høsten og vinteren har han stått på ulike scener rundt om i hovedstaden og på Østlandet. Nå går turen for første gang vestover og «hjem» til Haugesund.

«Det blir knall å endelig få stå på scenen hjemma i Festiviteten»!

Knut er en ung og selvironisk komiker som går hardt ut og øker derfra. Han har en  humor hvor han «ser» verden på en helt annen måte enn du kanskje har gjort før? Inkludering og likerett er to viktige punkter for Knut, men dette går også ut over ham selv.

 

 

EIRIK KROKÅS
«Enda en morsom bergenser med personlige historier og vittige vitser som får deg til å riste av latter”

Eirik Krokås debuterte som komiker i 2012 og har på kort tid utviklet seg til å bli en allsidig og morsom standup’er som fremkaller latterbrøl over hele landet. Humoren til Eirik er ofte personlig og selvironisk, som han fikk da han vokste opp på en bondegård på Askøy med kraftig gressallergi. Med gode observasjoner og en herlig formidlingsevne treffer han et bredt publikum i alle aldre.