Stand Up HGSD // Ødegård -Skopretveit-Dyrnes

Festiviteten lanserer Stand Up HGSD Torsdagskvelden blir fortsatt humorkvelden i Festiviteten. Vi inviterer til en kveld med avslappet stemning, mulighet til å få noe godt å drikke i baren og... Les mer

Festiviteten lanserer Stand Up HGSD

Torsdagskvelden blir fortsatt humorkvelden i Festiviteten. Vi inviterer til en kveld med avslappet stemning, mulighet til å få noe godt å drikke i baren og unge standup-talenter i fri utfoldelse.

BJØRN HENNING ØDEGAARD:
«En tilbakelent og lun publikumsfavoritt med smarte tekster, overraskende vendinger og stilsikker levering»

Bjørn-Henning er ikke bare en publikumsfavoritt, han er også en favoritt blant komikerne. Han fikk strålende mottagelse fra latterpublikummet etter Julelatter 2015 og Julelatter 2017 og hans bidrag til ”Latter Live” på NRK var blant seriens mest populære. Han er en klassisk dead pan-komiker. Det er ikke mye mimikk og bevegelse fra scenen, men han klarer likevel å få publikum til å vri seg i stolen av latter.

Som en av to programledere i Konspirasjonspodden, en av Norges største podcaster, når Bjørn-Henning ut til et stort publikum hver uke.

 

Per Christian Skorpetveit

Per Christian Skorpetveit er en mann i full midtlivskrise fra Karmøy.

Og hva gjør du om du har midtlivskrise, men ikke har råd til en kul bil?

Per Christian går i alle fall på scenen og snakker om problemene sine.

 

 

HALLVARD DYRNES:
Hallvard Dyrnes er en ung og fremadstormende Stand-Up-komiker og improvisatør. Med sitt kjappe hode og absurde observasjoner har han fått tusenvis av nordmenn til å le de siste årene.

På scenen er Hallvard uredd og grunnet sin bakgrunn i impro er han klar for å takle enhver situasjon. Om det så er et stort bedriftsarrangement, mellomstor bursdag eller julebord i stua med deg og to venner. Hallvard utstråler stor sjarme og selvsikkerhet noe som gjør publikum trygge og får de til å slappe av, før han plutselig overrasker og drar dem i en helt ny retning. Dyrnes har også lang erfaring fra podkastmediet og er nå aktuell med «Utrop», en ukentlig podkast hvor han inviterer engasjerte gjester for å fortelle om aktuelle prosjekter.