Stand Up HGSD – Rasmus Wold//Marlene Stavrum

Stand Up HGSD er tilbake etter en start med utsolgte hus hele våren 2022. Foajeen i Festiviteten Konserthus blir omgjort til en intim klubbscene der du kan oppleve klassisk... Les mer

Stand Up HGSD er tilbake etter en start med utsolgte hus hele våren 2022. Foajeen i Festiviteten Konserthus blir omgjort til en intim klubbscene der du kan oppleve klassisk stand-up-stemning sammen med gode venner.

Rasmus Wold
Rasmus er en ung komiker som allerede er godt etablert som standupkomiker. Han fikk sitt gjennombrudd på Lattergalla 2016 da han delte scene med blant annet Otto Jespersen, Hans Morten Hansen og Jon Niklas Rønning. To år senere var han en del av Julelatter sammen med Nicolay Ramm og Jørgen Ep, som ble en en av tidenes største publikumssuksesser på Klubbscenen.

Rasmus er i tillegg fast paneldeltager i Ramm, ferdig, gå! og er dessuten en profilert Liverpool-fan som stadig dukker opp i ulike sportsprogrammer.

På scenen er han rett og slett strålende! Han tar tak i dagligdagse observasjoner og irritasjonsmomenter, han har en svakhet for å leke med ord og er ikke redd for å si ting som kan være politisk ukorrekt.

Marlene Stavrum
Marlene Stavrum har gjort standup i 6 år, og har i løpet av den tiden rukket å både vinne Humorprisen for årets humorspire, og også bli nominert til stå opp-prisen i 2019.

Marlene er også skuespiller, og har spilt i folkekjære TV-serier som «Førstegangstjenesten» og “Kongen av Gulset” på NRK. Marlene har vært med på flere roaster, der komikere roaster hverandre og en hedergjest.