Stand Up HGSD // Soo – Skjoldevik – Koppen

Festiviteten lanserer Stand Up HGSD Torsdagskvelden blir fortsatt humorkvelden i Festiviteten. Vi inviterer til en kveld med avslappet stemning, mulighet til å få noe godt å drikke i baren og... Les mer

Festiviteten lanserer Stand Up HGSD

Torsdagskvelden blir fortsatt humorkvelden i Festiviteten. Vi inviterer til en kveld med avslappet stemning, mulighet til å få noe godt å drikke i baren og unge standup-talenter i fri utfoldelse.

OLE SOO:
«Rappkjeftet og hysterisk morsom bergenser”

Ole Soo blir stadig mer ettertraktet som standuper, tekstforfatter og regissør. Han er et fast innslag både på Latters Klubbscene og Rick’s i Bergen.
Ole begynte med standup i 2010 og samme året stod han på Skemtagauk, Standupfestivalen i Oslo og Den Store Norske Humorfestivalen hvor han ble beskrevet som en kommende stjerne. Samme året deltok Ole også i P4´s konkurranse «Komidol» hvor han fort ble en publikumsfavoritt og vant hele greia.

Som tekstforfatter har han skrevet for Johan Golden, Marit Voldsæter og Stian Blipp Show. Han har også hatt regi på soloforestillingene til Christoffer Schjelderup og Sturla Berg Johansen.

SJUR KOPPEN:
Sjur Koppen er Bergenseren som tok Nykommerprisen i Bergen, før han flyttet til hovedstaden for å jobbe bla som komiker.

Han er en jovial og spissfindig komiker med et skråblikk på sin egen hverdag og feil. Han er jevnlig å se på bla Latter og de fleste andre store standupscener landet rundt.

 

Sarah-Stephanie Skjoldevik:
Etter å ha variert karrieren mellom politikk og underholdning, har Sarah-Stephanie Skjoldevik innsett at de to bransjene er nok så like. Tilbake i Haugesund etter mange år på rømmen, kaller hun seg «Jøden i araberbyen», og reflekterer over den hardbarka Haugesunderen og livsvalgene som har ført henne trygt inn i armene til NAV.