Stand Up HGSD – Vidar Hodnekvam//Ole Fotland/Tore Medhaug

Stand Up HGSD er tilbake etter en start med utsolgte hus hele våren 2022. Foajeen i Festiviteten Konserthus blir omgjort til en intim klubbscene der du kan oppleve klassisk... Les mer

Stand Up HGSD er tilbake etter en start med utsolgte hus hele våren 2022. Foajeen i Festiviteten Konserthus blir omgjort til en intim klubbscene der du kan oppleve klassisk stand-up-stemning sammen med gode venner.

Vidar Hodnekvam
Vidar er bergensk standup av ypperste klasse. Vitsene er gode, de kommer tett, og resultatet er at salen rister av latter.

Vidar snakker ofte om egen oppvekst, livet som småbarnsfar, samfunnet generelt og sin mystiske evne til å havne i situasjoner han kommer håpløst dårlig ut av. På Latters Klubbscene har han vært en av våre faste headlinerne i flere år og i 2015 ble han nominert til Komiprisen i kategorien beste standup.

Ole Fotland
Dette er et nytt stjerneskudd på standup-himmelen. Denne unge bergenseren imponerte stort på Stand Up Norge sin kickoff i mai og vi gleder oss til å presentere han for publikummet i Haugesund.

Tore Medhaug 

Tore Medhaug. Er for de fleste ukjent, med helt god grunn. Han er faktisk ikke kjent for noe ting. Han har flere års erfaringer som konferansier og toastmaster, Rune Bjerga har blant annet brukt Tore mye til support og oppvarming. Når han står på scenen så handler det meste om han selv og sine betraktninger. Tore opptrer ofte på Folken og andre plasser rundt Stavanger området og har flere opptredener på store klubbscener i Norge.

www.simonoveras.com