Thomas Strønens Time Is A Blind Guide – i Bystyresalen

Kammermusikk og jazz møtes i den fantastiske trommeslageren Thomas Strønens ensemble Time Is A Blind Guide! Trommeslager og komponist Thomas Strønen vender tilbake til Bystyresalen med det kritikerroste prosjektet  ”Time... Les mer

Kammermusikk og jazz møtes i den fantastiske trommeslageren Thomas Strønens ensemble Time Is A Blind Guide!

Trommeslager og komponist Thomas Strønen vender tilbake til Bystyresalen med det kritikerroste prosjektet  ”Time is a blind guide”. Med besetningen fiolin, cello, kontrabass og piano, er gruppen bare en bratsj unna å være en klassisk strykekvintett.

Prosjektet kom til i 2013 da BBC-journalisten Fiona Talkington kuraterte konsertserien Conexions for Nasjonal jazzscene i Oslo. Thomas Strønen ble utfordret til å lage en ny besetning og kvitterte med et band som samler de fleste trådene i hans musikalske liv: klassisk, jazz og impro. Etter snart ti år med musikalsk utvikling er Time is a blind guide snart klare med sin tredje utgivelse på ECM: «Fall».

Musikerne han har med seg har hver på sin kant imponerende merittlister, og spiller også med band og artister som Trondheim Jazzorkester, Odd Nordstoga og The Tiny.

Pris: 250/150

Thomas Strønen – trommer/komposisjon
Ayumi Tanaka – piano
Håkon Aase – fiolin
Leo Svensson Sander – cello
Ole Morten Vågan – bass

Arrangør: Stiftelsen Sildajazzen
Arena: Bystyresalen