Tommy Fredvang – Tidløs Trio

Kom og opplev musikk på sitt mest ekte med Tommy Fredvang - Tidløs trio. Etter å ha turnért med Stavangerkameratene de siste 7 årene, skal Tommy nå ut på... Les mer

Kom og opplev musikk på sitt mest ekte med Tommy Fredvang – Tidløs trio. Etter å ha turnért med Stavangerkameratene de siste 7 årene, skal Tommy nå ut på en soloturné med en høykvalitets musikertrio, og levere en musikkopplevelse som går tilbake til det grunnleggende.

 

Tommy Fredvang, først kjent fra X-Factor i 2009, har siden hatt en imponerende karriere som live-artist. Fra å være vokalist i Stavangerkameratene, som ble spellemannsnominert i 2022, til å ha opptrådt i 3 Norgesturnéer med «Vi elsker ABBA», har Tommy levert uforglemmelige musikkøyeblikk for fans over hele Norge. Han har nå sluppet noen singler til sitt tredje norskspråklige album, etter å ha utgitt to album siden 2020, inkludert singelen «Stå i ro» med Rita Eriksen, som ble den fjerde mest spilte norskspråklige låten på norsk radio.

 

Nå gir Tommy deg en sjelden sjanse til å oppleve musikken hans i en intim atmosfære. En aften med Tidløs Trio vil minne deg om å sitte ved peisen med et glass vin, og lytte til de rene, enkle lydene av vokal, gitar og piano. Det er musikk som berører nerven, ekte og oppriktig, og det er Tommy på sitt mest autentiske.

Enten du ser etter den perfekte «date-nighten», en familie sammenkomst eller bare en kveld ut med venner, er dette den perfekte anledningen. Kom og opplev den avslappede atmosfæren og hyggelige musikken. Gjør deg klar til å bli inspirert, rørt, og underholdt av en av Norges mest elskede live-artister.

Billetter er nå tilgjengelige. Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve Tommy Fredvang – Tidløs Trio.