Tornerose

Høsten 2022 får vi besøk av Kyiv Grand Ballet, denne gang med den fortryllende balletten om den dansende eventyrprinsessen Tornerose! Tornerose er en av de store klassikerne i ballettrepertoaret. Helt... Les mer

Høsten 2022 får vi besøk av Kyiv Grand Ballet, denne gang med den fortryllende balletten om den dansende eventyrprinsessen Tornerose!

Tornerose er en av de store klassikerne i ballettrepertoaret. Helt siden premieren i 1890 har den dansende prinsessen fortryllet og fengslet publikummere over hele verden. Eventyret om prinsessen som sover i hundre år, Tsjajkovskijs nydelige musikk og klassisk ballett i storslått keiserlig stil er en uslåelig kombinasjon, også for et moderne publikum.

Kyiv Grand Ballet er et balletteater som turnerer i Europa, med klassisk ballett på repertoaret. Danserne kommer fra ballettene i Kharkiv og Kyiv i Ukraina. Musikken er ferdig innspilt.

Turnéen presenteres av den ideelle organisasjonen «Kultur for folket» for å støtte ukrainsk klassisk ballettkunst og ukrainske artister som ikke har mulighet til å opptre i hjemlandet.

VARIGHET
2 timer og 20 minutter, inkludert pause