Trine Lise Olsen – Den Lille Stemmen

Trine Lise Olsen - Den Lille Stemmen REGI : Anne Kat Hærland Trine Lise Olsen tar et oppgjør med den lille stemmen i hodet, den som ikke alltid er så snill, og bruker sin egen stemme til... Les mer

Trine Lise Olsen – Den Lille Stemmen

REGI : Anne Kat Hærland

Trine Lise Olsen tar et oppgjør med den lille stemmen i hodet, den som ikke alltid er så snill, og bruker sin egen stemme til å sette lys på temaer hun bryr seg om.

Du vil gå ut med vondt i kjevene, en takknemmelighet for det du har og en attitude som gir litt mer faen! TrineLise er tilbake! Råere og grovere enn noen gang før!

REGI : Anne Kat Hærland – Den mest kjente og råeste stand up komikeren vi har i Norge. Med sin frekke fryktløse stil, skarpe hjerne og penn har Anne Kat hatt suksess i masse år, som komiker, programleder og forfatter. Kan si at det var det en ærefrykt som kom over meg når hun sa ja til å ha regi. Jeg har lært at i tillegg til alle sine talenter er hun også et varmt og fint menneske, hun tar ikke noe tull og sier ting som det er. Jeg elsker det! Ikke mindre fan nå for å si det sånn! Takk!