Våken drøm – Vamp i teatret – 2022

Vamp i teatret – du er velkommen inn I tre tiår har Vamp levert. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet... Les mer

Vamp i teatret – du er velkommen inn
I tre tiår har Vamp levert. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet.

Det må feires! Derfor har Rogaland Teater og Haugesund Teater gått i kompaniskap og legger til rette for at Haugesund-bandet kan innta teaterscenen i en fantasi bygd på bandets univers.

Gjennom 25 tablåer og like mange sanger tar denne forestillingen oss gjennom menneskets historie; fra dets tidlige morgen via feirede høydepunkter og katastrofale lavmål og inn i en tid vi ennå ikke kjenner. Kjente og ukjente skikkelser dukker opp, uten noe annet til felles enn at de synger med Vamp, av Vamp.

Det er en fantasi bygd på Vamps univers, en fantasi om virkelige og viktige ting. Tekstene til Kolbein Falkeid, Ingvar Hovland og enda flere knyttes til historiske figurer og hendelser, kles i overdådige kostymer og løftes av teaterets og musikkens magi til et sted du ikke visste fantes. Hvilken Vamp-sang skal Stalin synge?

Regissør Yngve Sundvor har laget en forestilling som viser oss historien på en litt annen måte. På scenen møter vi fem musikalske skuespillere, i tillegg til besetningen i Vamp.

 

Du har sikkert hørt sangene før, men aldri har du sett dem sånn. Du har ærlig talt aldri vært utsatt for noe lignende.

Klikk «VIS FLERE» til høyre for å se flere tilgjengelige forestillinger.