VÅKEN DRØM – Vamp i teatret

Kjære publikum!Med dagens restriksjoner kan vi ikke ha flere enn 100 personer i salen. Dette vil si at alle forestillingene av Våken Drøm per i dag er utsolgt. Ettersom... Les mer

Kjære publikum!Med dagens restriksjoner kan vi ikke ha flere enn 100 personer i salen. Dette vil si at alle forestillingene av Våken Drøm per i dag er utsolgt. Ettersom vi har et håp om at restriksjonene letter har vi valgt å åpne for salg opp til 200 billetter per forestilling. Du kan derfor fortsatt kjøpe billetter, men skulle restriksjonene fra myndighetene opprettholdes frem til sommeren vil du risikere at du ikke kan benytte billetter kjøpt fra dette tidspunktet. Kjøpte billetter som ikke kan benyttes kan refunderes eller byttes i billett til senere forestillinger

 

 

 

 

Vamp i teatret – du er velkommen inn

I tre tiår har Vamp levert. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet.

Det må feires! Derfor har Rogaland Teater og Haugesund Teater gått i kompaniskap og legger til rette for at Haugesund-bandet kan innta teaterscenen i en fantasi bygd på bandets univers.

Gjennom 25 tablåer og like mange sanger tar denne forestillingen oss gjennom menneskets historie; fra dets tidlige morgen via feirede høydepunkter og katastrofale lavmål og inn i en tid vi ennå ikke kjenner. Kjente og ukjente skikkelser dukker opp, uten noe annet til felles enn at de synger med Vamp, av Vamp.

Det er en fantasi bygd på Vamps univers, en fantasi om virkelige og viktige ting. Tekstene til Kolbein Falkeid, Ingvar Hovland og enda flere knyttes til historiske figurer og hendelser, kles i overdådige kostymer og løftes av teaterets og musikkens magi til et sted du ikke visste fantes. Hvilken Vamp-sang skal Stalin synge?

Regissør Yngve Sundvor skal lage en forestilling som viser oss historien på en litt annen måte. Vi har plukket blant de beste i nord og sørfylket og på scenen møter vi Espen Hana, Mareike Wang, Ragnhild Tysse, Cato Skimten Storengen og Rikke Westerlund Lie, i tillegg til besetningen i Vamp.

Du har sikkert hørt sangene før, men aldri har du sett dem sånn. Du har ærlig talt aldri vært utsatt for noe lignende.