Vidar Hansen – Kunsten å lese kroppsspråk! -Jubileumsforestilling!

Jubileumsforestilling! Vidar feirer 10 år som profesjonell show og foredragsholder med en egen jubileumsforestilling. Her får du det beste av to verdener. Både show og lærdom i en og samme... Les mer

Jubileumsforestilling!

Vidar feirer 10 år som profesjonell show og foredragsholder med en egen jubileumsforestilling. Her får du det beste av to verdener. Både show og lærdom i en og samme forestilling. Vidar har blant annet tatt det beste fra showet sitt + han har lagt til flere nye nummer.

Forskning viser at de som oppnår suksess i livet, er gode på non-verbal kommunikasjon. Vidar gir her sine beste tips innen non-verbal kommunikasjon. Han forteller og viser hvor lite som skal til for å fremstå på en mye mer tydelig og troverdig måte. I tillegg viser han hva du skal se etter i kroppsspråket for å avsløre hva en person egentlig mener og tenker.

Vidar Hansen er tidligere politimann og er regnet som Norges ledende kroppsspråkekspert. Høsten 2020 ga han ut boken «Kunsten å lese kroppsspråk» sammen med Siri Lill Mannes. Boken har solgt over 10 000 eksemplarer og er ute i sitt fjerde opplag. Vidar er også fast kommentator på TV2 sine valgsendinger, hvor han tyder og analyserer toppolitikernes kroppsspråk.

Forestillingen er lærerikt, morsom og inspirerende og passer både for ungdommer og eldre.