Vinsmaking med Sigurd Wongraven// Ekstra i salg

Denne kvelden er det dags for vinkurs med Sigurd Wongraven i Teatercafeen Mange kjenner kanskje Sigurd Wongraven som musiker og frontfigur i bandet, «Satyricon», som har stor internasjonal suksess. Gjennom... Les mer

Denne kvelden er det dags for vinkurs med Sigurd Wongraven i Teatercafeen

Mange kjenner kanskje Sigurd Wongraven som musiker og frontfigur i bandet, «Satyricon», som har stor internasjonal suksess. Gjennom turnévirksomhet over hele verden de siste 20-25 årene og betydelig vinfaglig fordypning, har Wongraven utviklet en enorm lidenskap for vin og produserer i dag flotte kvalitetsviner gjennom selskapet Wongraven Wines.

Wongraven Wines er Sigurd’s lidenskapelige vinunivers hvor han samarbeider med utvalgte vinbønder og blender viner fra klassiske vinregioner i jordsmonnsspreget stil, men med et unikt og eget preg. Wongraven er involvert i alle faser av produksjon med særlig fokus på vinifikasjon og tilhørende prosesser. Vinene fremstilles økologisk eller etter økologiske prinsipper for å gi en mest mulig jordsmonnspreget og fruktdreven stil. Sigurd produserer viner i Champagne, Piemonte og Pfalz.

Han har med tiden opparbeidet seg en bred portefølje som viser Sigurds store kompetanse innen vin og vinproduksjon. Dette blir en kveld med mye godt i glasset og et fengslende foredrag.

Velkommen!

Aldersgrenser
18 år