Komlejazz – Nils Økland med venner

Komlejazz er et av de lengstlevende og mest populære arrangementene under festivalen. For mange er utflukten til Røvær ensbetydende med Sildajazz. Billetten inkluderer båtbillett til og fra Røvær, konsert... Les mer

Komlejazz er et av de lengstlevende og mest populære arrangementene under festivalen. For mange er utflukten til Røvær ensbetydende med Sildajazz. Billetten inkluderer båtbillett til og fra Røvær, konsert i Røvær Bedehus og komlemiddag i Sjøhuset. Her er det alltid rift om billettene, og på grunn av publikumsrestriksjoner lønner det seg å være tidlig ute hvis man vil ha med seg dette i år!

Komlejazz 1
Reise fra Haugesund 10.40
Komlemiddag på Sjøhuset 12.00
Konsert i Røvær Bedehuskapell 13.15
Retur til Haugesund 15.30

Komlejazz 2
Reise fra Haugesund 12.30
Konsert i Røvær Bedehuskapell 13.15
Komlemiddag på Sjøhuset 14.30
Retur til Haugesund 16.05

Komlejazz 3
Reise fra Haugesund 12.30
Konsert i Røvær Bedehuskapell 13.15
Komlemiddag på Sjøhuset 14.30
Retur til Haugesund 15.30 (Ekstrabåt)

Komlejazz 4
Reise fra Haugesund 14.45
Konsert i Røvær Bedehuskapell 15.30
Komlemiddag på Sjøhuset 17.30
Retur til Haugesund 19.00

Nils Økland er årets festivalmusiker og skal skape en magisk musikkopplevelse i Røvær Bedehuskapell. Økland har invitert med seg en flokk med musikervenner, som både kan skape vare øyeblikk og å hente ut eksplosiv energi om det trengs. Åsne Valland Nordli er en av våre fremste folkesangere, og ga ut sitt første kritikerroste album allerede i tenårene. Hun har også gjort seg bemerket internasjonalt og slapp i 2014 albumet Over Tones sammen med Benedicte Maurseth på ECM. Nils Øklands bror Torbjørn Økland spiller gitar og trompet og var med i Vamp i flere tiår, men har også en omfattende karriere som studio- og konsertmusiker med andre prosjekter. Gitarist og vokalist Eilif Moe er både lege og musiker, og mange husker ham fra krokonsertene med Økland i Sildajazz sine tidlige år, fra Spontanfestivalen og fra bandet Sturm und Drang. Sigbjørn Apeland har spilt så mye og så lenge med Økland at samspillet dem i mellom har blitt helt sømløst. Han er opprinnelig utdannet organist, men spiller også land og strand rundt med mange ulike prosjekter.

Med både båttur og komlemiddag inkludert i konsertbilletten ligger alt til rette for en drømmedag på vakre Røvær!

Åsne Valland Nordli (vokal)
Eilif Moe (gitar og vokal)
Nils Økland (feler)
Torbjørn Økland: gitarer
Sigbjørn Apeland: trøorgel