Sildajazz – Åpningsseremoni i Dokken

I fjor måtte vi avlyse det uoffisielle åpningsarrangementet i Dokken. I år vender arrangementet tilbake, men i et litt annet format. Arrangementet blir som alltid gratis, men på grunn... Les mer

I fjor måtte vi avlyse det uoffisielle åpningsarrangementet i Dokken. I år vender arrangementet tilbake, men i et litt annet format. Arrangementet blir som alltid gratis, men på grunn av restriksjoner er det nødvendig å reservere billett for å komme inn på området. Det gjør du ved å «kjøpe» gratisbillett i billettsystemet.

Det blir sitteplasser til alle. Selve arrangementet har vi omdøpt til Åpningsseremoni – et ord alle vi som opplevde Lillehammer-OL har et sterkt forhold til! Ingen skal sitte på isbjørner i Dokken. Liv Ullmann eller Thor Heyerdal kommer dessverre heller ikke. Men likevel kan vi tilby andre gode overraskelser og gleder.

For å gi noen hint, skal årets festivalmusiker Nils Økland skal opptre, og det skal også Stian Carstensen og elever fra Kompani Haugesund sin sommerskole. Statsminister Erna Solberg kommer også. Det blir stor stemning, og vi lover en verdig og seremoniell oppkjøring til årets festival.

Arena: Dokken