Sildajazz – Gabrielle

Vi gleder oss til å ta i mot en av landets aller største og viktigste artister under Sildajazz i august! Siden hun for alvor slo gjennom med debutsingelen «Ring meg»... Les mer

Vi gleder oss til å ta i mot en av landets aller største og viktigste artister under Sildajazz i august!

Siden hun for alvor slo gjennom med debutsingelen «Ring meg» i 2011, har Gabrielle etablert seg som en av de aller fremste og sterkeste artistene på den norske musikkscenen. Med låter som «Fem fine frøkner», «Mer», «September», «Mellom skyene» og «Eg lover», har hun preget hitlister, strømmevirkelighet og radiobølger. Hun har dessuten markert seg som en enestående liveartist og spilt for fulle hus og på de største festivalscenene landet over.

I fjor jobbet intensivt i studio med et nytt og ambisiøst prosjekt, og 27. september slapp hun endelig albumet «Snart, Gabby» til strålende kritikker. Til sommeren tar hun med seg helt nytt materiale og setter kursen mot Haugesund med en svær sceneproduksjon!

Konsertinfo:
«Det er ingen aldersgrense på arrangementene på Rådhusplassen. Hvis en ønsker skjenkebånd må man fremvise gyldig legitimasjon. Det vil være egne stands for dette på vei inn på arenaen. Voksne med ansvar for mindreårige får ikke skjenkebånd. Vi godtar ledsagerbevis. Sildajazz skal være en festival for alle!

Arena: Rådhusplassen
Portene åpner: 19:00
Konsertstart: 21:00