Sildajazz – Gigaphonics med Tracee Meyn

Gigaphonics er en funky og hardtslående oktett med stor publikumsappell. De har fokus på fengende kvalitetsmusikk og spiller sine egne, finurlige arrangementer av kommersielle poplåter i en groovy, New... Les mer

Gigaphonics er en funky og hardtslående oktett med stor publikumsappell. De har fokus på fengende kvalitetsmusikk og spiller sine egne, finurlige arrangementer av kommersielle poplåter i en groovy, New Orleans-inspirert funkdrakt. Tenk legendariske grupper som Rebirth Brass Band, the Dirty Dozen Brass Band og Soul Rebels.

Med seg til Haugesund har bandet lokket vokalisten Tracee Meyn fra Los Angeles. Tracee har vært sangpedagogen for Aerosmiths Steven Tyler. Hun har sunget med Madrugada og King Midas og driver sitt eget gospelkor. Tracee er et skikkelig fyrverkeri på scenen og har en stor soul- og gospelstemme.

I tillegg til å være et tight og samspilt musikalsk kollektiv er musikerne i Gigaphonics også virtuose solister. Bandet består av høyt utdannede og meget dyktige frilansmusikere med base i Oslo, med medlemmer fra band som Prima Vista Social Club, Red Hot, Ytre Suløens Jass-Ensemble og Chili Vanilla. Vi garanterer en energisk og fengende musikalsk opplevelse. Med hele seks blåsere og to trommiser spiller Gigaphonics opp til fest i ekte New Orleans-ånd.

Pål Gunnar Fiksdal – trompet
Magnus Malmedal Drågen – trompet
Joakim Bergsrønning – saksofon
Audun Breen – trombone
Runar Fiksdal – trombone
Knut Elias Barstad – sousafon
Torstein Ellingsen – trommer
Håvard Kværne Hansen – trommer

Arena: Maritim Telt