Sildajazz – Hellbillies

Hellbillies har etter tre tiår på den norske landeveien rukket å bli en institusjon i norsk musikkliv. Å kalle dem et av landets desidert beste liveband er ingen overdrivelse.... Les mer

Hellbillies har etter tre tiår på den norske landeveien rukket å bli en institusjon i norsk musikkliv. Å kalle dem et av landets desidert beste liveband er ingen overdrivelse. De har dominert norske hitlister i årevis, og monsterhiten «Den finaste eg veit» har blitt strømmet mer enn 25 millioner ganger på Spotify. Samme sang har blitt spilt i så mange bryllup at den nok snart havner i salmeboka!

Rockebandet fra Ål i Hallingdal har så langt gitt ut ti studioalbum, fire konsertalbum og ett samlealbum og de fleste utgivelsen har imponerende nok solgt til gull eller platina. Bandet har vunnet tre Spellemannpriser og ble blant annet kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 2007. Litt ekstra gøy for oss her på berget er det at vår egen Tom Roger Aadland har skrevet mange av tekstene på deres siste utgivelser.

Hellbillies er stadig like vitale og nå feirer de at de har rundet 30 år med konserter land og strand rundt. Vi gleder oss til å feire sammen med dem på Rådhusplassen under Sildajazz!

Konsertinfo:
Det er ingen aldersgrense på arrangementene på Rådhusplassen. Hvis en ønsker skjenkebånd må man fremvise gyldig legitimasjon. Det vil være egne stands for dette på vei inn på arenaen. Voksne med ansvar for mindreårige får ikke skjenkebånd. Vi godtar ledsagerbevis. Sildajazz skal være en festival for alle!

Arena: Rådhusplassen
Portene åpner: 19:30
Konsertstart: 21:00