Sildajazz – Isah og SKAAR

SKAAR Med nominasjoner for både beste popartist og best nykommer under Spellemannprisen, millioner av streams og voksende anerkjennelse har SKAAR begynt å gjøre seg gjeldende som en av våre fremste... Les mer

SKAAR
Med nominasjoner for både beste popartist og best nykommer under Spellemannprisen, millioner av streams og voksende anerkjennelse har SKAAR begynt å gjøre seg gjeldende som en av våre fremste nye artister.  Hennes fengende indiepop har ført til en rekke A-listinger på radio og flere nominasjoner til priser som «Årets stjerneskudd» «Årets nykommer» (P3 Gull) og «Årets artist» (NRJ awards).

21-åringen fra Stord har også laget musikk til store film- og TV-serier som Netflix-suksessen «Hjem til jul» og dansefilmen «Battle» som har gitt henne lyttere over hele verden. SKAAR er på stø kurs mot det store gjennombruddet.

Isah
20-åringen Isah har raskt blitt det nye store navnet på den urbane R&B scenen. På få år har Isah hatt flere samarbeid med Dutty Dior, deriblant på hitsingelen «HALLO» som har passert 26 millioner streams og som vant prisen for årets låt på P3 Gull 2019.

I sitt travle 2019 debuterte han med sin etterlengtede og todelte EP:

sukkerspinn & hodepine, og begge EPene har hittil sammenlagt streams på over 14 millioner.

I tillegg til å gjeste Karpe på Norge og Europa-turne, ga Isah en av de mest omtalte opptredene under Kadetten 2019 og spilte fire utsolgte konserter på Parkteateret senere den høsten. Videre stakk Isah av med Årets stjerneskudd under by:Larm 2020, samt Årets gjennombrudd og Urban kategorien på Spellemannprisen 2019. Med en troféhylle som allerede nærmer seg overbelastning, har det unge supertalentet tatt rennefart på vei oppover. Han fortsetter å produsere låter som når ut til millioner, og i senere tid har han også gjort et veldig fint samarbeid med Gabrielle, som også gjester årets festival.