Sildajazz – Odd Nordstoga

Odd Nordstoga er klar for sommeren, og Sildajazz er klar for Odd Nordstoga! Nordstoga er en bunnsolid musiker og låtskriver, med en egen teft for å plukke bandmusikere på et... Les mer

Odd Nordstoga er klar for sommeren, og Sildajazz er klar for Odd Nordstoga!

Nordstoga er en bunnsolid musiker og låtskriver, med en egen teft for å plukke bandmusikere på et så høyt nivå at de befinner seg et godt stykke over øverste hylle!

Etter en lang rekke solo- og triokonserter kommer han nå med sitt suverene band i ryggen for å lage en staselig kveld på Rådhusplassen under Sildajazz. Han har etter hvert en svær og folkekjær låtkatalog å øse fra, og lover at publikum skal få toppe sommerkvelden med en konsertopplevelse du bare kan få med, ja…selveste Odd Nordstoga på scenen. Med låter som Frøken Franzen, Bestevenn, Ein farfar i livet og mange flere har Odd Nordstogas musikk nådd hjertet til utrolig mange og gitt Nordstoga en unik plass i norsk musikkliv. I sommer tar han med seg verdens beste band for å gjøre sommeren lysere, og best mulig for flest mulig (innenfor gjeldende smittevernrestriksjoner)!

Konsertinfo:
«Det er ingen aldersgrense på arrangementene på Rådhusplassen. Hvis en ønsker skjenkebånd må man fremvise gyldig legitimasjon. Det vil være egne stands for dette på vei inn på arenaen. Voksne med ansvar for mindreårige får ikke skjenkebånd. Vi godtar ledsagerbevis. Sildajazz skal være en festival for alle!

Arena: Rådhusplassen
Portene åpner: 20:00
Konsertstart: 21:00