Sildajazz – Undergrunnen

Undergrünnen er Haugesunds egen supergruppe, med medlemmer med fartstid fra band som Lumen Drones, Wunderkammer og The Low Frequency In Stereo. To album har det blitt så langt, og like... Les mer

Undergrünnen er Haugesunds egen supergruppe, med medlemmer med fartstid fra band som Lumen Drones, Wunderkammer og The Low Frequency In Stereo.

To album har det blitt så langt, og like mange Spellemann-nominasjoner. Undergrünnen anno 2020 mikser 60-talls psykedelia, afrobeat, jazz og minimalistisk new wave sammen med Pål Jackmans sviende tekster om livets eksistensielle nonsens og tilværelsens uutholdelige likegyldighet. Bandet beskriver selv musikken sin for “jungelkraut.

Ved forrige korsvei beskrev en anmelder musikken på følgende måte: «som om Paul Simon skulle bytta ut Ladysmith Black Mambazo med The Monks eller MC5 på Graceland-plata». Bandet har et vilt og primitivt driv og en eksplosiv energi! På Sildajazz fyller de scenen med musikalske venner, for å gi publikum en maksimalt ekstatisk opplevelse.

Arena: Garasjebryggeriet