STAND UP HGSD – ANDRÉ JERMAN – LAURITS LUNDGAARD

André Jerman har siden oppstarten i 2004 etablert seg på små og store standupscener over hele Norge. Med kjappe punchlines, selvironi og historier fra hans innholdsrike liv får han... Les mer

André Jerman har siden oppstarten i 2004 etablert seg på små og store standupscener over hele Norge. Med kjappe punchlines, selvironi og historier fra hans innholdsrike liv får han alltid publikum med inn i sin verden.

Han har vært med på flere show og turnéer sammen med noen av Norges største komikere, som for eksempel «Humorgalla» med Thomas Giertsen, Juleturné med Dagfinn Lyngbø og «Latter on Tour» med Jonas Bergland, Sigrid Bonde Tusvik og Jonna Støme. Han er for tiden en mye brukt konferansier på Klubbscenen på Latter og er aktuell med forestillingen ”Ute på prøve”.

 

Laurits Lundgaard er en jovial komiker fra Østfold med en god dose sjarm og selvironi. Du har kanskje sett han på NRK og Latter Live sesong 3? Med mye erfaring fra scene og private arrangementer – og nå også på event- og bedriftsmarkedet, er hans mål å fange publikum med humor man selv kjenner seg igjen i.