STAND UP HGSD – MADS HADLER – PERNILLE HAALAND

Mads Hadler er fast inventar på Latters klubbscene og har i over ti år livnært seg som standupkomiker og konferansier. Han er i tillegg en av landets mest etterspurte... Les mer

Mads Hadler er fast inventar på Latters klubbscene og har i over ti år livnært seg som standupkomiker og konferansier. Han er i tillegg en av landets mest etterspurte i sjangeren skjult teater.

 

Pernille Haaland er en allsidig og sprudlende britisk/norsk skuespiller, standupkomiker og manusforfatter, som også gjør konferansier-oppdrag.

Hun er utdannet ved The Royal Central School of Speech and Drama i London, og som skuespiller har hun vært med i produksjoner ved The National Theatre/West End (War Horse), BBC1 (Not Going Out), BBC3 sketches og Netflix (LOL).

I London, som komiker, har hun opptrådt på en rekke scener som The Comedy Store, Top Secret Comedy Club, Leicester Square Theatre, Soho Theatre og turnert Europa rundt med soloshowet «Resting Confused Face». Hun har også deltatt med soloshow på The Edinburgh Fringe Comedy festival, 7 år på rad.