Bruce Springsteen tribute konsert

Dette er ikke bare en konsert, det er en musikalsk reise! Roger Handeland og hans fantastiske band, bestående av hele 13 dyktige musikere, vil ta deg med på en... Les mer

Dette er ikke bare en konsert, det er en musikalsk reise! Roger Handeland og hans fantastiske band, bestående av hele 13 dyktige musikere, vil ta deg med på en ekte Springsteen-reise.Opplev den hjertevarmende og energiske musikken som har gjort Bruce Springsteen til en av de største rockelegendene gjennom tidene. Våre musikere gir deg den autentiske «Jersey Sound.» Ta en tur tilbake i tid og nyt klassikere som «Born in the USA,» «Thunder Road,» «Dancing in the Dark,» og mange flere.

Så grip sjansen til å oppleve Bruce Springsteens tidløse musikk. Vi lover det lille ekstra, dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av!

Roger Handeland har mer enn 20 års erfaring som musiker og artist. Foruten å gi ut egen musikk har han gjort en rekke konserter og opptredener på ulike steder, i ulike anledninger og i mange sjangere (blues, bluegrass, pop, rock, roots, rock’n roll etc.). Hans tolkning av Tom Waits og Bruce Springsteen er møtt med stor begeistring blant publikum.
Roger har en karakteristisk og unik stemme i kombinasjon med en varm og nær kontakt med sitt publikum.