Halvdan Sivertsen – På tur opp og turné

OBS! Merk at datoen er i 2025 En av mesterne innen norsk visesjanger, Halvdan Sivertsen, får tydeligvis ikke nok av å møte sitt store publikum. Og de får ikke få... Les mer

OBS! Merk at datoen er i 2025
En av mesterne innen norsk visesjanger, Halvdan Sivertsen, får tydeligvis ikke nok av å møte sitt store publikum. Og de får ikke få nok av ham. Nå inviterer Halvdan til nye musikalske møter i konsert- og kulturhus over hele landet.

Med seg på veien har Halvdan sitt faste band og crew, noe som garanterer at sangene hans får den aller beste innpakning. Fra det lyriske, vakre og lavmælte til heftig og rocka backing. Med mye flerstemt koring, og med lyd- og lysdesign fra øverste hylle.

«Bandet mitt er A-laget. Kunne ikke ønsket meg bedre musikere. De bidrar med så mye kreativitet, sjangerforståelse og engasjement at jeg aldri føler at konsertene blir rutinepreget. Det skjer store og små musikalske overraskelser og nyanser på hver eneste konsert, som sender smil oss imellom, og som publikum ofte får med seg. Deregistrerer bandets unike spilleglede og responderer på den. Av og til blir jeg helt rørt»

Halvdan Sivertsens liste over udødelige låter er lang, så det er nok å ta av, og publikum vil ikke bli skuffet. Og Halvdan kan melde om et bandet er spillesugne og gleder seg –masse!

Bandet:
Halvdan Sivertsen : Vokal og gitar
Håvar Langaas Bendiksen: Div gitarer og vokal
Terje Nohr : Div gitarer og vokal
Trond Viggo Solås : Bass og vokal
Johannes Winter Farstad : Keyboards og vokal
Rune Mathisen : Slagverk og vokal