Take 6

Take 6 er en enestående a cappella-gruppe som har trollbundet publikum over hele verden med sin harmoniske virtuositet, smittende energi og innovative arrangementer. Med en unik blanding av jazz,... Les mer

Take 6 er en enestående a cappella-gruppe som har trollbundet publikum over hele verden med sin harmoniske virtuositet, smittende energi og innovative arrangementer. Med en unik blanding av jazz, gospel, R&B og pop har de etablert seg som pionerer innen vokalmusikk siden de først trådte inn på scenen i midten av 1980-tallet. Gruppen består av seks talentfulle vokalister som sammen skaper en sømløs og dynamisk lyd som er umulig å motstå.

Gjennom sin imponerende karriere har Take 6 vunnet 10 Grammy Awards, blant en rekke andre prestisjefylte utmerkelser, og har samarbeidet med musikalske storheter som Stevie Wonder, Ray Charles og Quincy Jones. Deres opptredener er kjent for å være hjertevarmende og opplyftende, en musikalsk fest som appellerer til lyttere av alle aldre og bakgrunner.

Når Take 6 entrer scenen, kan publikum forvente mer enn bare en konsert; det er en feiring av musikkens kraft til å forene og inspirere. Med deres feilfrie vokalharmonier og karismatiske sceneopptreden er en kveld med Take 6 en uforglemmelig opplevelse som garantert vil etterlate deg med en følelse av undring og glede.

Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve disse legendariske vokalistene live. Forbered deg på en uforglemmelig musikalsk reise med Take 6!