The Medium – Menotti – opera

Vi mennesker lar oss alltid fengsle av det ukjente og det mystiske som utfordrer vår forståelse. I noen øyeblikk befinner vi oss i en gråsone mellom virkelighet og fantasi, der... Les mer

Vi mennesker lar oss alltid fengsle av det ukjente og det mystiske som utfordrer vår forståelse.
I noen øyeblikk befinner vi oss i en gråsone mellom virkelighet og fantasi, der tvilen pirrer nysgjerrigheten.
Har du noen gang endt opp i en uendelig YouTube-binge om høyere makter?
Eller er din «guilty pleasure» å fordype deg i det paranormale, som for eksempel «Åndenes Makt»?

 

Hva om vi forteller deg at vår kommende opera er nettopp en forening av det mystiske og uforståelige – og i tillegg følger det med en hel haug med drama, slik som det seg hør og bør i operasjangeren!!

 

Gian Carlo Menotti utforsker grensene mellom det synlige og det usynlige, nettopp dette med virkelighet og fantasi. Handlingen sentrerer seg rundt Madame Flora, spilt av Rogalands fremadstormende mezzosopran Marie Elise Herredsvela, som står overfor uforklarlige hendelser i sitt eget hjem. Når en seanse tar en uventet vending, blir publikum tatt med på en følelsesladet reise gjennom kjærlighet, tap og mysterier.

 

Glem Netflix og kast deg ut i et virkelig paranormalt eventyr med oss i Festiviteten!

 

Kunstnerisk team:

 

Conductor: Omer Shteinhart

Stage Director:  Clara-Sophie Freitag

Stage and costume designer: Magdalena Weber

Monica – Heloise Baldelli

Madame Flora (Baba) – Marie Elise Herredsvela

Ms. Nolan – Karoline Gulbrandsen OR praktikant

Mr. Goubineau – Aksel Frisnes OR Praktikant

Ms. Goubineau – Oda Berg/Elise Brekke OR Praktikant

Toby – Anders Jankov OR Praktikant

 

Insimul Sinfonietta

Insimul er en sinfonietta med base i Stavanger og består av en redusert orkesterbesetning. Insimul har som mål å tilby moderne musikk som utfordrer lytteren, gjerne i form av bestillingsverk fra noen av de mange spennende nye skandinaviske komponistene. Vi spiller også konserter med “moderne klassikere” skrevet av noen av de store komponistene fra de siste 140 årene. Det er også viktig for oss å tilby et rimelig konsertalternativ til barn og unge i regionen, noe vi gjør ved hjelp av spennende årlige barne- og familiekonserter. Vi består av profesjonelle musikere med tilknytning til Rogaland.