Svanesjøen – med GRAND UKRAINIAN BALLET

Svanesjøen... den uendelige magien til en ballettklassiker Fordyp deg i ballettens eleganse - et mesterverk som har fortryllet verden i over 100 år. Balletten forteller historien om prins Siegfried, prinsesse Odette... Les mer

Svanesjøen… den uendelige magien til en ballettklassiker

Fordyp deg i ballettens eleganse – et mesterverk som har fortryllet verden i over 100 år.

Balletten forteller historien om prins Siegfried, prinsesse Odette og magikeren RØDESKJEGG på det fineste tradisjonelle ballettspråk. En historie om kjærlighetens triumf over mørke krefter, presentert i et språk av nåde og følelser, som den store ukrainske balletten vekker til live med ren perfeksjon. For publikum i alle aldre åpner den døren til en verden av fascinerende skjønnhet og demonstrerer hvordan hengivenhet og disiplin ligger bak den flytende lettheten på scenen.

DEN STORE UKRAINSKE BALLETTEN erobrer Europa
Under kunstnerisk ledelse av Rimma Wachsmann kombinerer dette ballettkompaniet det beste fra klassisk ballett med ukrainske dansestjerner i Europa. Rimma Wachsmann, en etablert skikkelse i scenekunstens verden, har oppnådd mer enn bare å lede et ballettkompani inn i den fremste ligaen av europeisk ballettkunst. Grand Ukrainian Ballet tilbyr også de beste ukrainske danserne og solistene, som nå har funnet et nytt hjem i EU, en plattform for deres historier, drømmer og spesielle ferdigheter.

«Det er både en ære og en sak som ligger meg nært på hjertet å forme «THE Grand Ukrainian Ballet» til høy ytelse», forklarer Wachsmann. Med dette ensemblet av håndplukkede dansere ønsker hun ikke bare å feire den rike tradisjonen med klassisk ballett, men også å sette et tegn på håp og en ny begynnelse for de talentfulle ukrainske stjernene i Europa.

Ved Rimma Wachsmanns side er Marukyan Razmik, verdenskjent ballettdanser og medprodusent av turneen, som spiller en nøkkelrolle i å forme prosjektet med sin ekspertise og lidenskap for performancekunst. «Grand Ukrainian Ballet» kombinerer det høyeste nivået av perfeksjon og imponerende estetikk for å skape en ballettopplevelse i toppklasse. – Vi er overbevist om at ballettkunsten snakker et språk som kan knytte mennesker på tvers av kulturelle og geografiske grenser, sier Razmik.